Alblines është një rrjet bashkëpunimi midis operatorëve të transportit të udhëtareve që operojnë në Rrepubliken e Shqipërisë. Nëpërmjet Alblines mund të rezervoni dhe blini biletat e udhëtimeve sipas operatorëve dhe destinacioneve. Në kemi thjeshtuar mënyren e rezervimeve dhe blerjes së biletave. Ju mund të zgjidhni kohën dhe vendin tuaj lehtësisht. Kryeni rezervimin apo paguani biletën direkt. Rezervimet dhe biletat ju vijnë automatikisht në e-malin tuaj. Alblines është platformë e aksesueshme online.

Përse Alblines?

Alblines vjen së shpejti me aplikacion mobile për Apple IOS dhe Android.

Do të gjeni më poshtë linkun për të shkarkuar aplikacionin në App Store dhe Google Play.

Së shpejti !!!

Zbulo të gjitha linjat dhe destinacionet e planifikuara.

Verifikoni oraret dhe stacionet përkatëse sipas operatorit.

 Kërkoni sipas vendit të nisjes dhe destinacionit të dëshiruar. Shiko të gjitha

Zgjidhni udhëtimin tuaj edhe rezervoni apo blini direkt biletat. Rezervimet dhe biletat e blera do t'ju vijnë automatikisht ne e-mailin tuaj.

Ndiqni procedurën hap pas hapi dhe jepni informacione të sakta.

Rezervo bileta

Alblines mobile

Linjat dhe destinacionet