Kontakto

Emri  
E-mail  
Messazhi  

ALBLINES

Rruga Eduard Mano

Nr.14

Tiranë

Albania

Tel. +355 68 2021000

Plotësoni fushat e mëposhtme me informacionin e nevojshëm dhe shkruani mesazhin tuaj. Ju lutem jepni një adresë e-mail të saktë për tju kontaktuar më pas. Ne do ti kushtojmë prioritet çdo mesazhi të dërduar nga ju.

Get API key from Google and insert it to plugin properties to enable maps on your website.